Απαιτούν υπομονή, κόπο και μαεστρία. Ένα από τα πιο δύσκολα γλυκά της παράδοσης, το οποίο όμως αν το βρείτε φτιαγμένο σωστά, είναι απολαυστικό: τραγανό και γλυκό, ελαφρύ και με γεμάτη γεύση. Το φύλλο πρέπει να γίνει πολύ λεπτό και το πιο δύσκολο είναι το τύλιγμά του στο χαρακτηριστικό σχήμα της δίπλας, το οποίο πρέπει να γίνει την ώρα που τηγανίζεται σε καυτό λάδι! Στις γιορτές βρίσκουμε δίπλες στους περισσότερους φούρνους και ζαχαροπλαστεία. Σας προτείνουμε τις καλύτερες που δοκιμάσαμε.

Δείτε περισσότερα